Spraytanning Eyelash Design JM svenskaenglish

Information om spraytanning hos Eyelash Design JM!

Boka tid till vår salong i Södertälje!

På vår salong i Södertälje finner ni alltifrån ögonfransförlängning och tandblekning till vaxning, spraytanning och mycket annat!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Boka tid till vår salong i Stockholm!

På vår salong i Stockholm har ni möjlighet att få våra två mest populära behandlingar, ögonfransförlängning samt tandblekning!
Klicka på länken här nedan för att komma till vår bokningssida!

boka direkt

Spraytanning med omedelbar effekt!

- Hur fungerar det? -

En utbildad Spray Tanning specialist använder sig av en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint och jämt lager av vätskan över hela kroppen. Vi använder oss inte av duschkabiner utan sprayar med maskin för hand, spraytanning på högsta nivå! Det tar ca 5-6 minuter att applicera. Vanligtvis appliceras ett lager, men du kan också själv bestämma hur brun du vill bli. Därefter ska huden torka ca 4-5 min.

- Vad ska man tänka på inför en behandling? -
Det får du själv bestämma om du vill va utan kläder eller med underkläder alternativt bikini när du genomgår en soldusch. Ha gärna på dig oömma kläder när du kommer till behandlingen eftersom kläderna kan få fläckar efter applicering. Fläckarna ska försvinna i tvätt, men det är ändå bra att vara försiktig.

- Resultat och hur länge är hållbarheten? -
Det bästa resultatet får du om du skrubbar huden innan behandling, gärna några dagar innan på rad inför din solspray behandling. En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Viktigt att veta är att resultatet blir olika på olika personer, det beror på att vätskan reagerar med hudens proteiner.

- Att tänka på! -
Behandlingen räknas inte som färdig förrän efter första duschen eftersom mycket av överskottsfärgen som applicerats försvinner, och du får kvar en brun utan sol look. Därför bör du inte genomföra behandlingen samma dag eller dagen innan du planerat att t.ex. gå på fest. Första duschen efter behandling ska inte ske tidigare än 6 timmar efter applicering för en perfekt solbrun hud. Duschar du för tidigt - eller får vätska på appliceringen - kan resultatet påverkas negativt och hållbarheten försämras.

OBSERVERA FÖLJANDE:
Vid avbokning av tid skall detta ske senast 24 timmar innan behandlingstillfället.
Om ni ej avbokat tiden inom 24 timmar debiteras ni fullt pris.